View Single Post
Staro 06.07.2014., 00:04   #9719
kiksich
Premium

kiksich's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Ako si racionalan onda svakako G2, ali ni Mi3 nije loš izbor, mene odbija nedostatak SlimPorta ili MHL-a, ne kužim da itko radi nekakav flagship bez toga. Želim spojiti svoj smartphone sa TV-om gdje god dođem.
Ma znam, al ljubav prema kinezima mi Xiaomi-a još drži u igri
Svjestan sam da LG ima bolju kameru, veći ekran u manjem kučištu, garanciju u HR,... al opet nisam nigdje, znam da bi ovo trebale biti slatke brige jer i jedan i drugi su vrh i ni s jednim ne mogu pogriješiti al ja sam ih ipak pretvorio u gorke brige

E i još nešto, brine me dosta viši SAR kod Xiaomi-a, a ja znam dnevno pričati i po preko sat vremena u komadu pa nije zanemarivo...
Ne želim ljudima lijevim uhom osvjetljavati put, koliko god to brižno zvučalo

Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
da su priblizno istog prce rangea uzeo bi g2. s obzirom da je g2 hilju skuplji momentalno bi uzeo xiaomi, bez obzira sto nema garu,
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Nije ništa skuplji, na njušci su novi sa računom i garancijom po 2200kn (sa malo cjenkanja idu i niže, neki dan kupio kompa za 2000kn + 15 kn poštarina).
Tamo gdje bih ja uzimao i jedan i drugi bi imali garanciju u EU...
Xiaomi mi3 1850kn
LG G2(32GB rom-a) 2350kn

Citiraj:
Autor kasandro Pregled postova
I od mene !! Hvala Gorane što si ga spomenuo.
Nisam ni ja znao za taj model. To mi se čini odlična kupovina za 1152 kn po današnjem tečaju. I još nema PDV-a...
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
@kassandro bit ce ti još i drazi kad skontas shemu sa mobicity. Uglavnom ne placa se porez uopće. No neprovjereno je to, postavio sam pitanje u temi tu o Lg mobitelima i dobio jedan odgovor, nadam se da je točan...

Za tu cijenu stvarno odličan mob, ako je Motorola Moto G bila ubojica kineza onda ne znam šta je ovo, Motorolu poklapa puno boljom cijenom, boljom kamerom, većim ekranom a isto ima KitKat 4.4.2. "out of the box" a i ipak je ovo LG...

Što se tiče mobicity-a i PDV-a dobio si točan odgovor, dosad nitko nije imao problema i nije plaćao PDV iako smo članica EU preko godinu dana(stoga ih nemojte podsjećati na to raznim pitanjima tipa: "zašto ne naplaćujete pdv",... nego iskoristite odličnu priliku kao što i ja imam namjeru(LG G2 ili Xiaomi mi3) )

A vezano za cijenu LG-a L90, ona je ispod 1000kn jer nema PDV-a a i ja mislim da još uvijek traje akcija s kuponom preko kojeg se ne plaća poštarina iz engleske...
kiksich je offline