View Single Post
Staro 05.07.2014., 23:16   #9715
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
@Goodlooker Napominjem ono "ja vidim samo". Kad sam kupovao mobitel nexus je bio skuplji 400kn i to isto iz UK. Ono sto sam ja vidio tada je slabija baterija. Šokantno mi je to da je Nexus kvalitetnije napravljen, znam da je prica išla "napravit fantastičan mobitel za mase, štednja na kvaliteti izrade". Nisam ga imao i bas cu ga potražiti kod poznanika, ne da ti repliciram nego da vidim po prvi puta taj kvalitetnije napravljen mobitel od find5.
ColorOs nije nipošto odron, odakle ti te bedastoce. Jako inovativan, prava šteta sto ga slabo razvijaju i sto je malo stable verzija. Ali bete su im isto odlične. Desetak KK domova sluzbenih i neslužbenih ima za nj i tu je odličan.
RMA je jako dobar, nikakvo slanje u Kinu. U biti, kvar se riješi slanjem novog uredjaja. Imam nekih problema sa svojim pa mi je isto ponudjeno. Nije idealno ali bogami nije ni lose.

No eto, nepoznavajuci Nexusa, očito sam se zaletio. Priznajem da mi se uvukao pod kožu, (to mi je jos jedino Nokia 8210 cinila) nisam objektivan, cak i evo sa jedinim kvarom mi se neda rastati od njega...

@kassandro bit ce ti još i drazi kad skontas shemu sa mobicity. Uglavnom ne placa se porez uopće. No neprovjereno je to, postavio sam pitanje u temi tu o Lg mobitelima i dobio jedan odgovor, nadam se da je točan...
goran1985 je offline