Citiraj:
Autor tpm4
Neznam koliko imas bitki s medium tenkovima tiera 8+. Ali na t44 cisto je dovoljno 175 za skoro sve situacije.
Sto ce tek bit na t54 kad si 95% protiv desetki, trebat ces dignut kredit za gold
Jer ako se nalazis ispred hevy tenka onda krivo igras 
Ok, dode i do toga, i tada se prebaci na par zlatnih. Znam da sam pregrinda i t44 i t54 sa nesto sitno ispucanog golda, jer jednostavno nije bilo potrebe. Jos da se nisam mucio sa stockanima, e to je smrt. O e50 da ne pricam.
|
Za moj stil igre,a bome i da bi održao željeni WR,175 pena nije dosta...
Već sam se naviknuo da ako u 90% slučajeva ja ne potegnem,gubimo partiju...za to mi treba penetracija,dmg,nemam vremena ni volje za 50% penetracija...kad vidim priliku za pucat u bok,ne pucam gold,kad moram peek a bo gađat frontalno pucam gold,pogotovo s distance...
Tier 8 mediumi su većinom s devetkama i desetkama,175 pena je suludo...200 pena na t54 je već druga priča,kad bi imao 200 nebi se žalio...s 175 ne možeš ni donju ploču penetrirat kod mnogih tenkova,iako bi na papiru trebalo proć...no uvijek je neki nagib u pitanju,rijetke su idealne situacije.
T54 s druge strane ima i armor za razliku od t44
Koliki ti je avg dmg na t44?
Ja gledam da mi na mediumu bude minimalno 2000...nakon cca 200 partija kad je izgrindan ful.
EDIT: Si ti Tomeeee?
avg dmg ti je na t44 1353...što je dokaz da ti 175pena nije dosta!

Pa meni je na T43 avg dmg 1762 te uz to 74% win rate...

Zato kažem,cilj mi je tier 8 medium avg dmg 2000,s 175 pena nikako,uz gold svakako moguće...
EDIT 2 :
Evo ti primjer,STA koji mi nije sjeo...AT15 sam trebao gađat,em ga nisam mogao pogodit u weakspot,em ga nisam penetrirao...zajebi priču,montiram gold i bok...moj tim gubi,naravno,opet treba izlačit poraz u pobjedu i tako stalno.
http://wotreplays.com/site/983462#si...enspirit-sta-1
Uopće me ne smeta ekipa koja puca gold al koja zna šta radi,a ne ne crvene siemke koje s tigrom 2 ostanu kempat u bazi...i ti lijepo nakon fajta ideš u njihovu bazu s is3,nakon što si napravio 3-4k dmg i 5 killova,dočeka te tigrić s 150wn7 rokne te goldom i skine ti zadnjih 200hp-a sta si imao...on je napravio taj jedini dmg,tih 200hp-a,a ti si izgubio bitku s 4000dmg i 5 kilova

koliko mi se to puta dogodilo...
P.S. Na kraju se može vidjeli server reticle lag,kad sam doletio na STA,gledam replay top gleda u njega i da cu pucat,on opali 2 metra lijevo...
A najviše smeta kad mi se pomiču uništeni tenkovi...