View Single Post
Staro 05.07.2014., 11:13   #1501
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Softver se zmznuo
Koliko je taj mobitel vidio korištenja i ciklusa punjenja, čudi me da se do sada nije istopio/eksplodirao, to je najmanje mobitel, više youtube/igraća postaja.
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Sorry, nije moj komentar bio odgovor na tvoj nego na Bruno_Rv i Brkin, samo njub kakav jesam nisam citirao.
Np.
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ajmo sad polako, šta vi mislite, da je u mom slučaju crko mobitel ili samo softver radi probleme?

Napominjem da sam jučer probao drugu SIM karticu roknit unutra i ništa, samo se reloopa bezveze u krug i nema mreže, grijao se kao đubre dok nije izdrejnao bateriju sa 62% na nulu i ugasio se.

Ako je problem softver, kako staviti taj drugi koji šljaka dobro i jel time gubim prokletu garanciju?
Malo offtopica, meni moj Samsung Galaxy Ace 2 na CM10.2* prije koji dan odbijao je jedno par sati podići slušalicu, jednostavno moguće je bilo samo odbiti poziv i u svoj toj gužvi nakon par sati našao sam vremena da ga reboot-am, tada je se vratio u OK stanje.

Stvarno da se čovjek zapita jel' mu treba ovo u životu, jeb**anje da bi mogao koristiti mobitel i on ti zakaže u svojoj primarnoj funkciji.

Dođe mi da sve bacim i nađem polovan ovaj tenk.

*Isti simptom viđen i na stock 4.1.2
tOta je offline