Citiraj:
Autor Chome
Što kažete na tablet Samsung Galaxy Note P600
Može se naći WiFi model za cca 3500kn. Dali je to ok za te novce ili ne vrijedi?
Prvo mi je želja bila Nexus 10 ali kod ovog me privlači Stylus olovka i jači hardware, posebno RAM i ima utor za mem. karticu za razliku od Nexusa.
Dali je multi user support standardno kod tableta ili to nema svaki?
|
Možeš naći LTE tj. P605 za 3500kn. I ja razmišljam o istom tabletu tj. P600 mi je bio prvi izbor, ali onda sam pročitao da je sporiji od LTE verzije (kažu da ima lag), a LTE je skuplji cca. 500kn, ovisno kako se naleti na njuškalu. Bio sam ga pogledat u dućanu i tamo vidio 12.2 verziju o kojoj prije nisam razmišljao jer sam smatrao da je prevelik, ali u praksi nije tako. Ako netko je netko koristio navedene tabove ili ih testirao, bio bi mu zahvalan na kojem hintu. U izboru su
- Note 10.1 LTE 32gb za cca. 3500kn, snapdragon 800, 2.3 krait (quad), adreno 330.
- Note 10.1 wi-fi 32gb za cca. 3000kn, Exynos 5 Octa 5420, Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7, Mali-T628 MP6.
LTE ima 4 jezgre i brži je od drugog s 8 jezgri. Za drugog kažu da zna bit spor, za prvog ne znam. Na gsmareni ima test i svaki tab ima prednosti i mane, ali što bi prije uzeli, spomenuti dvojac ili Ipad Air 16gb wi-fi za 3300kn tj. ipad air 16gb cellular za 3700kn?
U priču upadaju i Tab pro 10.1 za cca. 2600kn za wi-fi only verziju ili ubrzo Tab S 10.5 s amoled ekranom (nema ga još na njuškalu), ali tek onda ne znam što bi.

Ustvari najviše me muči ipad vs Note te ako izaberem note da li dati 500kn više za LTE verziju najviše zbog drugog hardwarea jer ga ne planiram često nosit van, a imam smartphone s hotspot opcijom. Kod ipada mi je zgodan 4:3 odnos ekrana, dosta mi je prirodniji od 16:10 tj. imam feeling da je povšinom veći od 10.1 (nije, 1% je manji).
Da li netko ima note pro 12.2, kakva su iskustva?