View Single Post
Staro 12.12.2002., 08:01   #5
igsablja
Senior Member

igsablja's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Quantum/Maxtor

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Želio bi da je stvarno Quantum/Maxtor, a ne obrnuto ali ovako šta će čovjek mora prihvatiti stvarnost. Imam u ladici jenog Quantuma od čak punih 730Mb (Lightninga ako ga se tko sjeća). Tada je bilo sinko šta će ti toliki disk (mislim '94 ili '95). Ali disk još tu i tamo upotrijebim kada moram servisirati kakvu PC kasu (da ne nosim CDRW za beckup, tamo nema USB, FireWare i ostalih pogodnosti današnjice) ali najvažnije je da taj disk još nema BadSectora. To je disk. Se sjeća ko Micropolisa, Conera (taj mi je Coner 1,2 Gb SCSI se krvi i novaca napio (recoverin alocation unita sam se 3 dana nagledao). Seagate je daleko dogurao, SCSI su mu bili i ostali najbolji ali i ovi ATA su stvara zakon kako vidim, ali WD, ... ne znam nekako im još uvijek ne vjerujem. IBM nije nikada znao napraviti disk i to što je prodao sve Hitachiu mu je bilo najpametnije šta je mogao. IBM i stakleni diskovi to im je bilo najbolje, ili ono diskovi su super i mrak ali ih nemojte koristiti duže od 8 sati dnevno ...
JA sam odan samo sebi, a i svi vi, najte kenjat, kupiš ono što je u tom trenutku najbolje, za tebe!
Neki put imaš sreće neki put ne, to nema veze sa odanosti, nego sa srećom!
Ali kad kupiš nešto što je 100 ljudi pohvalilo, manja je vjerojatnost da će tebe razočarat.
Za 5-10g. 10ćeš se smijat ako neko nebude imao stakleni disk, il možda dotad izađe nešto još bolje! Ta je tehnologija još u začetku, i za očekivat je da ima problema, ali IBM je dosad napravio puno dobrih stvari, i još ih radi, doduše malo su se pokvarili u nižem cj. razredu, ali to je, nadam se, samo privremeno!
inače, nemam IBM disk, a ni ne radim u IBM-u

amd64 5000 B.E.
4 GB RAM-a
nVidia GTX 260
DVD prža
lg dvdrw-+ i ostalo
gomila diskovlja sumarum = 2TB
*Samsung 19"MB*
7 ultimate + ubuntu
igsablja je offline   Reply With Quote