Tema: VHS
View Single Post
Staro 03.07.2014., 21:34   #22
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
ja još imam jedan stereo Sammy koji mi je za sad kao sat u spavačoj, a od snimanja nema više niš zbog DVBTa...iako imam i Sony DVD/HDD rek. al opet lijen sam kupiti jedan DVBT prijemnik samo za taj Sony pa sve snimam na IAMM i njegov HDD (m2ts format).

Imam i još podosta kazeta (a jedno 30tak komada su snimljene samo jednom) i ne znam šta bi s njima - žao mi ih baciti jer su praktički nove....pa ak netko treba (uglavnom TDK HS i EHG)

imam i jedan Philips koji radi ko singerica osim što kod vraćanja trake u kutiju zna sfrkati traku..otvarao sam al ne kontam što se pohebalo...ne fali ništa od dijelova unutra, samo zna to napraviti...
imam i jednu Toshibu iz 1988, malo je već potrošena glava, ipak je prevrtio cca bar 5000 kazeta....

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Moj Sony sa 6,7,8 glava iz najjače serije i danas stoji arhiviran u podrumu uz double cassete deck Aiwu AD-WX929

Pušite
ja imo Sony 4 glave sa poklopcem naprijed (samo se display vidio) i daljinski sa jog/shuttle funkcijom i displayom pa je crko nakon samo par godina rada...nikad više sony...
a taj kazić AIWA koji spominješ je njihov najlošiji model...iz serije 1993, ali daleko ispod nivoa Aiwe iz 80 tih..imaih po oglasniku za 400 kn jer više ni ne vrijede...da je meni nać model ADWX 808 (1990god) u poštenom stanju odma bi ga kupio...doduše imo sam model QDWX 777 al imo je samo obične LED pokazivače a ne fluo display...
smirnoff je offline   Reply With Quote