03.07.2014., 18:48
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor CubeS
I čip i cijena su bili zasluzni za to sto se nije prodavao..a gledaj i sad ...cijena je ispod 180 $ pa ce rijetko tko kupiti taj mobitel.. Kao što si napisao Intel i sam kaže da postoji određeni postotak aplikacija koje su kompatibilne i treba se voditi prema tome...ako netko instalira 20 aplikacija i nema problema, to ne znači da neće naletiti na onu 21 koju nece moci koristiti zbog takve arhitekture čipa..
Svaki mobitel ima svog kupca...samo je potrebno izvagati što je potrebnije kod odabira pravog mobitela...Za "normalnog" korisnika mislim da je bolje da uzme u tom cjenovnom rangu nesto od poznatog izbora - SD 400 ili MTK 6582/6592 ili uskoro 6591.. jel nece svatko htjeti kao ti i ja raditi fixeve ili flasati modove...netko jednostavno ocekuje da mu sve radi "out of box" ---skine app..upali i to je to.. A takvih ima dosta
Ne znam jel tko od vas isprobavao V6 Supercharger sa XDA..ali moram reci da moj Iocean radi bolje nego ikad..multitasking je puno bolji ...
+ Iocean mi poslao zamjenski mikrofon za moj koji ne radi..mojom krivicom vrlo vjerojatno i to jos s trackingom..jel itko zna servis u Zagrebu koji bi to zamjenio a da su pouzdani, htio bi se sam baciti na zamjenu toga - ali zasad se drzim samo softverskog dijela
|
Trajanje baterije s V6?
|
|
|