Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 03.07.2014., 16:06   #7725
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Eto ja vec par dana pomalo igram RoS i pojavio mi se cudan problem, naime kod ubijanja monstera ili otvaranja skrinja, bijeli/sivi i legendarni itemi te set(zeleni) itemi odmah mi se pojave,ali zuti i plavi kasne s pojavljivanjem oko 6sec, nekad se pojave za 5 a nekad za 7 sec. I to samo na EU serveru, Na americkom sve ok, pa sad nemam pojma koji je klinac, malo me iritira jer kad igram neda mi se cekati 7sec da vididm sto je palo, plavi ili zuti.

Jel netko ima slican problem ?
To se događa otkad su patchirali onaj problem s krivim računanjem dpsa na elemental oružju. Dakle 2 mjeseca.

Citiraj:
Autor blackened Pregled postova
Meni se nakon zadnjeg apdejta igra random minimalizira na desktop, znači ne ruši se nego samo me baci na desktop, nekih cca svakih 10-15 min. Jako zanimljivo kad se koljem sa masom .
Ako igraš windowed fullscreen mode ugasi ga i probaj opet. Provjeri što ti se vrti u pozadini

--

Utorak nisam igrao, upalim jučer (srijeda) i crknem više puta sa barbom i dh u 2h igranja nego što sam umro u zadnjih mjesec dana, većinom od electrified affixa. Dvije one munjice su dovoljne za DH, a barb skoči na elitu i instamrtav je. T6 težina, 1000 resista cca...

Ko da su opet pojačali to... Neam pojma. Dvojica frendova potvrdili isti problem. Baš su me ispizdili