Citiraj:
Autor De5tr0yer
Jedino je nejasno zašto developer nije odradio ovaj, ajmo ga nazvat, hotkey linking po principu tipka na tipkalu = prvo slovo u hyperlinku.
Ako postoji jednako slovo nek se moraju prva dva slova upisati. Mislim da bi bilo puno praktičnije rješenje ali niti ovako nije loše.
|
Znam točno što misliš. Bilo bi idealno da nakon što klikneš tipku f, upisuješ samo prvo slovo nekog linka kojeg vidiš na ekranu. Kad dva linka imaju isto početno slovo tek onda da trebaš upisat drugo slovo, itd. Samo problem sa takvim pristupom je što se vrlo često dešava da nekoliko linkova na ekranu počinju sa istim slovom, tako da moraš upisivat jako puno slova dok ne selektiraš željeno ime linka. (dakle upisujući njegovo pravo ime, a ne skračeni "hint" koji VimFx daje) No postoji jedna druga Firefox ekstenzija koja radi na tom principu kojeg tražiš, a naziva se Vimperator.
https://addons.mozilla.org/en-US/fir...on/vimperator/
Kod Vimperatora samo stisneš slovo f te upisuješ pravo ime linka. Samo Vimperator je strašno močna ekstenzija koju je dosta teško podesiti kako želiš, jer je puno kompliciraniji od VimFx-a. No ako budeš imao kakvih pitanja sa podešavanjima slobodno pitaj. Kroz zadnjih par mjeseci istraživanja po opcijama prilično sam se izvještio sa obje te ekstenzije. Tako da sad VimFx i Vimperator koristim čak i paralelno, samo treba podesit keyboard shortcutse u njima tako da nisu u konfliktu jedna sa drugom.