View Single Post
Staro 01.07.2014., 21:19   #9535
bodija
Registered User

bodija's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ne znam, ja nikad nisam imao problema s nijednim servisom, izuzev jedne firme di sam čekao 45 dana, ali nisam platio ni lipe. Ovi najpoznatiji servisi poput MR, Ezy, par jačih dućana, to je sve riješeno unutar tjedan dva. Ovo što taj frajer priča o servisima, to je vjerojatno više frustracija nego istina, ipak postoje tamo protokoli i standardizirane procedure. Osim ako ne idu kod majstora Jože i šegrta Štefa. A i činjenica je da ljudi svašta naprave svojim uređajima pa dolaze na garanciju, tipa padovi u vodu, slomljeni ekrani, fizička oštećenja i onda tamo traže pravdu, vrište i deru se na službenike kao da su oni gazde... ovo pričam jer sam to doživio u jednoj firmi i to nije nimalo ugodno iskustvo, da ti npr dođe balavac kojem se pes popišal po plejki i njegov nahebani stari dolazi dijeliti pravdu u dućan gdje je plejka kupljena. Problem je u našem mentalitetu, jer bi se hebali za dve kune doslovce, mislimo da smo popili svu pamet svijeta i ako smo uvjereni da je nebo žuto, nebo mora biti žuto, makar svi ostali mislili da je plavo. Tako da bi ja prije rekao da su problemi s našim servisima u promilima, a ne u postocima. Nemoj kaj zamjerit, samo mislim naglas
Opet Ti...Ja ovo, ja ono...
Ostavi se samo svog iskustva i slušaj većinu ljudi....
Evo mog primjera, Kupio neki mob. Siemens još davno na pretplatu u t-com i mobitel je bio u kvaru (sad se ne sijećam jeli hardware ili software) i odnio sam ga prodavaču da ga popravi u garantnom roku. Mob. je poslan u ZG i trebalo je jedno mjesec dana da se vrati natrag s tim da nisam dobio ni zamjenski u međuvremenu. Kad je došo opet je bilo problema.
Tako isto, kupljen je mob Sony Ericsson u Vip paketu. Novi mob i počeo se gasiti. dala ga žena na popravak i serviser je rekao da može staviti novi software ali opet će se dogoditi isto. Mobitel sam stavio sa strane i nikad ga nisam više uzeo u ruke.
I iz takvog iskustva opet ne govorim da je SE i Siemens smeće-odron (radi se o dummy mobitelima).

zaključak: Možeš ti i kupti Mercedes ,i ako nisi imao sreće nabasso si na loš primjerak koji svako malo ima neki problem... Neće ti pomoći ni servis ni Bog!!!
Moli boga da kupiš-dobiješ mobitel ispravan i da ti nikad ne zatreba servis.
bodija je offline