View Single Post
Staro 01.07.2014., 19:28   #9521
bodija
Registered User

bodija's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Mislim...i čitam vaše postove i sam neznam što da vam kažem..Guls, Necromonicon, kasandro pa i Brko...
Evo Vam jedan post sa susjednog foruma koji kazuje istinu o kineskim i nekineskim mobitelima... neki su sigurno to već i pročitali i šteta bi bilo da i ostali forumaši ne pročitaju taj post :
"Ne moras imati srecu da bi naletio na dobrog kineza, vec nesrecu da naletis na loseg. U svakom aspektu zivota sve je vise-manje skartavo, rijetke su kvalitetne stvari ako usporedjujemo s prosloscu gdje se nekad gledalo samo na kvalitetu. Vijek elektronike je kakvih par godina. Nitko ne proizvodi da traje. Prvi kinezi (ovi malo jaksasi) koji su izasli su bili dosta losi, pogotovo vecina sa mtk 6589 quad core soc-ovima gdje proizvodjaci nisu dobro postelali GPS i jos neke sitnice (osim Xiaomi), falsani ekrani, tipke izmrdane, zujanje, cheap shit plastika, ali opet davali su vise nego "brandovi". Danas ne znam ikojeg loseg modela s velikim manama osim iNEW v3 kojemu baterija traje jako kratko (usporedjujuci s drugima ofc). Vecinom su nekakve sitnice, ali takve sitnice imamo svugdje npr. Samsung galaxy S5 (kojeg posjedujem) los autofokus na kameri, sporo ulazenje u galeriju (kao fixano), Tonci rekel da njegov frend ima burn in efekt na ekranu (kao da ga je zapekao, pa ostao obris) itd. Hocete jos primjera? LG G3 vam neda da pojacate svijetlinu kad se mob zagrije! WTF? Ocito da misle da furate sa sobom mini cooler . Anyway, primjera mogu dati ko u prici. Nikaj nije savrseno, ni sigurno, ni garancija danas nist ne znaci pogotovo kad uzmete u obzir nase sugave debilne servise. Ocito da se tamo ne gleda struka pri zaposljavanju vec koliko dugo mozete nekoga *ebati u zdrav mozak da si kupite dovoljno vremena. Takodjer, kinezi imaju tu nesrecu kada nesto njihovo ne valja onda je smece nad smecima kineski shit drek fuj daj bezi, a dok ne valja od Samsunga, Iphone, LG, Sony i slicno... eee jebiga, bu servis resil i zadovoljni smo i dalje .
Kinezi postaju sve bolji i bolji i to mi se jako svidja. Xiaomi je najbolji primjer."

Ovo je po meni jedina i prava istina....
bodija je offline