Jbmu, uvijek se završi tako da se netko bez razloga nađe povrijeđen i onda počne vrijeđati. Dakok , baš si razočaranje. Moja usporedba je blesava, ok, ali jasno sam napisao da uopće nema veze o kojem se proizvodu radi. Radi se o načinu na koji se bilo koji proizvod prezentira. Odma ste se uhvatili i HDD-a i Samsunga. Ali vama je svaka usporedba blesava i miješanje je kruški i jabuka.
Jel se daju ti kinezi uopće usporediti s nečim ili su toliko superkul da nisu usporedivi s ničime??
Jebeni HDD je bio samo primjer faličnog i namjerno krivo oglašenog proizvoda kao što je 90% kineza. Necro je postavio primjer sa kineskim mobitelom u oglasniku. Zašto se na njegov post nisi osvrnuo?
Ja (i neki loši pojedinci zajedno samnom) miješamo kruške i jabuke, a "chinese fan club" se neće udostojiti ni pročitati post s razumijevanjem. To je zločesto i blesavo.
OK, ja sam zahvaljujući ovom forumu shvatio da sam krive "dobronamjernike" slušao kad sam kupovao svoje sranje od mobitela. Zahvaljujući tebi i Brki sad znam što bih sljedeće mogao kupiti kad mi bude trebalo, ali popizdim kad i dalje čujem da iNew uopće nije loš, Newman nije loš... ma daj...
Krenulo je danas zbog ankete i u njoj se upravo može vidjeti da je 90% korisnika zadovoljno kupnjom. Jel može netko iole ozbiljan reći da je to realan podatak?