View Single Post
Staro 01.07.2014., 15:04   #9508
GreenM
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2014
Kupujem kineze jer se kod nas ne moze dobiti novi mobitel iz ducana za 800-1300kn sa specifikacijama koje nudi kinez (quad, 1gb/4+gb,5+mpix). Dakok i nekolicina ljudi se stvarno trudi predstaviti nam najbolje u moru dobrih i losih uredaja i velika vecina nas im mora biti zahvalna na preporukama i savjetima. Bilo tko da se i malo zainteresira za kupnju kineza moze zakljuciti da do 120$ moze tesko naci idealan mobitel na kojem sve radi bez greske, ali nije nemoguce. A zasto se toleriraju greske poput loseg gps-a ili grijanja usred igrica? Zato jer bolje alternative nema za tu cijenu, a fixevi su toliko banalni da nema razloga i bilo bi glupo odbaciti takvu kupnju i kupiti neki brand isprdak kod nas za istu lovu.
Ponosni sam vlasnik lenova a830 i nikad necu pozaliti sto sam ga kupio natoc tome sto 4gb unutarnje memorije nije dovoljno i sto sam za gps morao napraviti fix i sto na drugoj karitici bude slabiji signal od prve. Doduse to je bila moja prva kupnja i igrao sam na "sigurno" pa sam izdvojio vise love, ali sada cekam doogee dg500c i veselim se testiranju tog odrona koji po komentarima na ostalim forumima nebi trebao spadati u tu grupu unatoc tome sto je genericki sklop namjenjem stranom trzistu, no o tome dali je i zasto nije cu vrlo rado napisati ovdje.
Za kraj, mislim da kupnja kineskog mobitela je riskantna u tolikoj mjeri koliko se prije ne potrudite pronjuskati internetom ili zatraziti savjet ovdje na forumu. A oni avanturisti ce se uvijek upustiti u kupnju novih sklopova poput ineweva, landova, tengada i slicnih...
GreenM je offline