Jesi probao koji AOSP mode tipa cyanogen? Nevjerovatno mi je da default stock ima 1.6gb a cyanogen npr. samo 250ak.. (cloudy broji nesto preko gige)
Sto se tice cloudy.a primjetio sam da nema zvuka kad brises ikonu sa home screena odvlacenjem u kos za smece (nebitno al eto kad vec pricamo o bugovima).
Kamera mi i nije nesto primarno na mobu ali na G2 stoku su stvarno pretjerali sa opcijama; otvorio sam ju jednom i pogubio se u silnim ikonama.. Obzirom da sam koristio ajfone od 2008. ovo mi je se cinilo nepotrebno iskomplicirano. Clooudy kamera je poprilicno jednostavna za koristenje.
Jedino sto mi fali sa LG G2 stock fw je task manager. Steta sto je izbacen sa ROM-a jer mi je bio poprilicno koristan za info o potrosnji RAM-a. Dual window ne koristim pa bih volio da mi na njegovom mjestu stoji task mngr; znas li mozda kako ga ubaciti?
Takoder, jel se moze obrisati health app? U popisu appova ga nema (vidim ga samo kad aktiviram Smart Bulletin skroz lijevo na home screenu).
Koristis li xposed framework? Kako ga najlakse ubaciti i preko cega stavljati tweakove? Kako ti se cini baterija na G3 ROMu spram stock softa? Ja sam ga stavio jucer pa ne mogu jos nista reci..