View Single Post
Staro 01.07.2014., 11:07   #9481
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Da navedeš SVE probleme i nedostatke u oglasu, nebi ti niko ništa rekao. Da ih ne kažeš i takvog uvališ, bolje da ne znaš ovo za samsung nebi komentirao jer mi je to smiješno. Uspoređujete kruške i jabuke.

@Necronomicon, ne mislim te kvotati, ali vidim da je išlo mene. Pa da ti i objasnim još jednom. Trebao mi je dual sim mobitel, sa ekranom ne većim od 4,7" i visine manje od 140 mm, sa jako dobrom baterijom i gorilla šajba bi bila poželjna, a cijena što niža. Da fizički kamere nema i da nema GPSa, opet bi ga kupio. Zašto? Zato jer ima sve što mi treba i sve karakteristike zbog kojih sam ga uzeo su na visokom nivou.

To što je kamera srednja žalost i to što ima softverski mulj za GPS može biti odron tebi ili nekom drugom kome je to presudno. Meni to uopće na ovom mobu nije potrebno. Potreban mi je, kao što rekoh, dual sim, wifi, dimenzije, gorilla šajba i baterija. A u tome, moj Điđo u toj novčanoj klasi podere skoro sve i jedan mobitel. To je individualna opservacija. Za razliku od nekih, dao sam dokaze što valja a što ne. Nisam rekao "za koga je dobro je" i tako to.

Ali opet mislim da sam bio fer i realno svima dočarao što na ovom mobitelu valja i što je valja a što ne valja i bez fige u džepu te sam time nekome time pomogao ako je itko imao i malu pomisao na kupnju tog mobitela. I naravno da netko kome je GPS vrlo bitan, da će ili zaobići taj mob ili drkati sa softverom, a onaj koji ima potrebe kao i ja će ga kupiti za manje od 800 kn.

Kažeš za su sve odroni a koliko si već mobitela kupio? na tvom mjestu kune više nebi dao, nakon prvog odrona

Za kraj, možda bi i bilo dobro povesti se za primjerom sa fhr-a i lockat ovu temu ako ste se svi složili da su svi kinezi odroni. Onda nemamo o čemu dalje raspravljat. Slažem se da ima odrona, neke smo dokazali iako smo imali zakletve u suprotno, ali baš da je sve i jedan mobitel smeće, to baš ne mogu prokljuviti ni ja koji sam bio i još sam jedan od najvećih skeptika ovdje vezano za veliki broj MTK based mobitela u sub200 dolara kategoriji.
Brko je offline