Citiraj:
Autor tommyman1507
Ma više manje svi ti čajnezeri su fajl ili polu fajl. Sada je već prošlo dosta vremena i kupljena je milijarda mobitela tu na forumu pa se može doći do takvog nekakvog zaključka. Kupovinu čajnezera bih preporučio samo osobama sa čeličnim živcima. Ako ovaj moj ne prokuha nakon godinu dana ja sretan  !
|
U potpunosti se slažem. Malo koji kineski mob radi kako treba out of the box.
Mislim da je većina odmah ili nedugo nakon nabavke mijenjala rom iz nekog razloga. Samim tim je to po meni odron ili poluproizvod.
A i smiješne su mi one izjave poput "ako ti ne treba GPS onda je to odličan mob", zvuči mi kao opravdavanje.
Ako se reklamira i prodaje kao mob sa GPSom onda GPS
mora radit ili je mob po meni automatski smeće.
Netko je gore pitao za moj Amoj (draži bi mi bio da je Atuđi).

Ima još jedan ODRON feature, a to je da sam povremeno nedostupan, tj. mob kao da je bez signala a nije.
Nisam još dovoljno istražio ali izgleda da se ne događa kad je mob na WiFiu i kad je isključena podatkovna veza. Probat ću na drugom romu.
Je li tko vidio
ovaj promo video za MT6592 iz Mediacrapa?
"MT6592 delivers a perfect balance of performance and power consumption. See how the performance of the eight-core MT6592 (2GHz)compares to a quad-core(2.3GHz)smartphone over a period of time in benchmark test."
Naravno čista glupost jer sam jutros probao i uzastopnim pokretanjem Antutua score uredno iz svakog mjerenja pada po min 500 bodova.