View Single Post
Staro 01.07.2014., 01:39   #9460
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor tommyman1507 Pregled postova
Pa za garanciju nemam pojma iskreno ali sada kada su uveli ovo sa privremenim izvozom nije me ni briga nešto posebno jer bi prije bacio mob ili ga probao prodati pokvarenog nego plaćao još 400-500kn troška sve skupa. Na Aliu imaš 60 dana garanciju za razliku od PayPala 45 pa etu i tu dobiješ barem ta dva tjedna više. Ako ti ne pošalje prodavač mob u roku 10 dana od kupovine dobiva kaznu do Alia jer prodaje ono što nema na lageru. Tako da ona sranja kao na Pandawillu i Bangu "PLEASE WAIT 4-5 DAYS MORE" ( to se nekada dogodi 3-4 puta zaredom pa ti mob ne pošalju i po 3-4 tjedna od plaćanja ) nećeš doživit na Aliu. Uzeo sam dva moba tamo od različitih prodavača i oba su poletila iz Singapura za HR unutar dva dana od plaćanja. To mislim da ni jedna od ovih stranica tako brzo šalje. I kada ti proradi tracking onda stoji 5-6 dana ona obavijest da je primljena informacija ili što već pa nakon 8-9 krene prema HR. Ako budem kojim slučajem uzimao ponovno kakvog kineza nema šanse da naručujem preko stranica. Ali mislim da i nema neke velike šanse da uopće i uzmem opet kakvog kineza.
Meni su sa Geeka i mobitel i tablet stigli u Zagreb na carinu otprilike 10 dana nakon uplate (mob sam platio 20-tog, evo danas treking javlja da je u Zg)
segregator je offline