Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 30.06.2014., 00:59   #988
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
A možda sam u mom poslu morao naučiti razliku između random grmljavine koja se događa svako malo, i grmljavinskog nevremena koje se događa 2-3x u toku cijelog ljeta, pa ti pokušavam to objasnit između ostalog....
Za nekog tko non stop buba da mu se ne citaju postovi, ni ti izgleda ne citas tudje :P
Ja sam rekao da je razlika nebitna ako postoji sansa da ti i u jednom i drugom ode router od groma. U jednom je mozda sansa (bubam 1:100), u drugom (bubam 1:100000), ali svejedno postoji, i mozda si ti bas taj 1 od milion kojem je router otiso pri normalnoj grmljavini...
Citiraj:
Btw, kako već rekoh, ruter i sve ostalo vezano za računalo je spojeno na kvalitetnu prenaponsku zaštitu, i probilo je kroz telefonski kabel. Splitter i telefon su ostali netaknuti. Znamo svi da je inače ruter najslabija karika u toj priči i da nema ama baš nikakve zaštite od takvih situacija.
Ovo se ne odnosi na mene nego woodena, on zagovara to da ti ne moraju promjenit, ne ja...
Citiraj:
Ne, nisam na vdslu niti su trio korisnici na vdslu, dakle nisi pročitao gore što sam napisao.
Sad budi dobar pa pročitaj reply madboyu dolje, pa vidi u čemu je point.
Sve sam ja procitao ali se i dalje ne slazem s tobom, niti cu se slozit koliko god ti to pokusavao objasnjavat. Tako kako se ponasa H1 se ponasa svaki drugi isp, i isto tako bi se i ja ponasao da imam svoju firmu, a i ti bi se tako ponasao...
Citiraj:
Ne kužiš poantu ili nisi pročitao sve?
Gle, ako sam ja h1 trio bit korisnik, a ti h1 trio korisnik, znači koristimo ISTU uslugu, s tim da JA plaćam VIŠE, tj skuplje, a ti dobiješ odličan komad opreme za ISTU uslugu, a ja zadnje smeće, to tebi ne zvuči diskriminatorno?
Meni se cini da ni ti ne kuzis poantu. Oni ne daju fritza svim trio korisnicima. Prilicno sam siguran da su to iznimke ne pravila. To sto tebe diskriminira da netko ima nekad vise srece od tebe u zivotu to je vec tvoj problem. Valjda te diskriminira i kad ti susjed dobije na lotu a ti nisi..
Citiraj:
Dat ću vam zadnji hint - tscum - nekad davno kad je išao siemens 555, išao je svima, nebitno jel poslovni korisnik, privatni, veliki, mali, za žica only usere je išla kasda svima, kasnije dlinkovi, pa zyxeli, pa 780ke, pa 782i, pa 763ke siemensi, itd., uglavnom, poanta je da su SVI dobivali ISTI ruter, tj onaj koji je tad bio u ponudi, bez dijeljenja klijenata na ovakve ili onakve
Nije bas. Posto sam jedno 3 mjeseca imao konstante probleme s tcomom i upoznao sve tehnicare, ti dobijas router koji tehnicar u tom trenutku ima. To je cijela politika sta ti dobijes. Nekad je to najnovije sto imaju, a nekad je nesto staro. Znam jer sam ga trazio sx-a pa mi je rekao kako to radi.
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
SVAKI PUT sam dobio ISTI ili BOLJI ruter u zamjenu,
I tako je od pamtivijeka tj od početaka dsl-a ovdje.
I sto se tocno bunis, i sad si dobio ISTI ILI BOLJI od onog sta si imao... Stvarno mi nisi jasan...
Citiraj:
Ako sam ja imao ruter koji je recimo imao wireless koji je radio dalje od 1 zida u kući, i dobio ruter koji nema niti toliki jadni domet,
Ali ti nisi imao fritza, imao si zte i dobio zte.
sandokan111 je offline