View Single Post
Staro 29.06.2014., 22:36   #3580
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
Ovo je komentar tipa: "Da je baba muško, zvala bi se Duško". Odakle tebi da mi nismo dali 100% od naših mogućnosti, a Meksiko jest? I odakle tebi da mi njih dobijamo u većini slučajeva kada mi već skoro 20 godina skoro nikoga ne možemo dobit na SP-ima?

Čovječe, pa mi još i dan danas mislimo da smo odigrali jako dobro na SP-u, nismo se u stanju pogledat u ogledalo i priznat si da nismo odigrali ništa u biti. I tako iz godine u godine, čekamo da se dogodi čudo pa da prođemo dalje, ali avioni ne slijeću nažalost jer mi ne razumijemo uopće gdje je problem. Problem je u glavi, a to je najteže promijenit i detektirat.

Najviše me ljuti kada se počne pljuvat po Meksiku, a Meksiko je do 88. minute u biti bio u četvrtfinalu SP-a i odigrao sasvim dobro. I sada smo mi veliki generali poslije bitke pa smo ustvrdili da je Meksiko kita, da bi ih zgazili ako bi nam se posložile sve zvijezde kako nama paše i bla bla.
Naravno da nismo kad igrači ne igraju na pravim pozicijama i kad je reprezentacija poligon za hvatanje iskustva izbornicima koji nemaju reference ni po pitanju taktike niti motivacije prije preuzimanja repke (Štimac, Kovač) te koji lutaju u nekim samo njima jasnim formacijama i izmjenama istih. Ako ti je to malo teže shvatit, sry.
listerstorm je offline