View Single Post
Staro 29.06.2014., 22:08   #3574
vedo
FC Bayern supporter

vedo's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Radi se o tome da je Mexico odigrao SP tako da su dali 100% od svojih mogućnosti, a mi debelo ispod. S pravim trenerom, motivacijom, rasporedom igrača na pozicijama koje im bolje odgovaraju i vremenom za uigravanje koje ima Mexico, IMO mi ih dobijamo u većini slučajeva.
Ovo je komentar tipa: "Da je baba muško, zvala bi se Duško". Odakle tebi da mi nismo dali 100% od naših mogućnosti, a Meksiko jest? I odakle tebi da mi njih dobijamo u većini slučajeva kada mi već skoro 20 godina skoro nikoga ne možemo dobit na SP-ima?

Čovječe, pa mi još i dan danas mislimo da smo odigrali jako dobro na SP-u, nismo se u stanju pogledat u ogledalo i priznat si da nismo odigrali ništa u biti. I tako iz godine u godine, čekamo da se dogodi čudo pa da prođemo dalje, ali avioni ne slijeću nažalost jer mi ne razumijemo uopće gdje je problem. Problem je u glavi, a to je najteže promijenit i detektirat.

Najviše me ljuti kada se počne pljuvat po Meksiku, a Meksiko je do 88. minute u biti bio u četvrtfinalu SP-a i odigrao sasvim dobro. I sada smo mi veliki generali poslije bitke pa smo ustvrdili da je Meksiko kita, da bi ih zgazili ako bi nam se posložile sve zvijezde kako nama paše i bla bla.

Zadnje izmijenjeno od: vedo. 29.06.2014. u 22:19.
vedo je offline