Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 29.06.2014., 21:29   #985
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ne kužiš poantu ili nisi pročitao sve?
Gle, ako sam ja h1 trio bit korisnik, a ti h1 trio korisnik, znači koristimo ISTU uslugu, s tim da JA plaćam VIŠE, tj skuplje, a ti dobiješ odličan komad opreme za ISTU uslugu, a ja zadnje smeće, to tebi ne zvuči diskriminatorno?
Zanimljivo.
I ne da mi se više na tu temu, jer se svelo na površno čitanje i isto takvo odgovaranje na post, a i bespotrebno je dalje rastezati raspravu, jer očito da pojedinci ne kuže o čemu je riječ.
Dat ću vam zadnji hint - tscum - nekad davno kad je išao siemens 555, išao je svima, nebitno jel poslovni korisnik, privatni, veliki, mali, za žica only usere je išla kasda svima, kasnije dlinkovi, pa zyxeli, pa 780ke, pa 782i, pa 763ke siemensi, itd., uglavnom, poanta je da su SVI dobivali ISTI ruter, tj onaj koji je tad bio u ponudi, bez dijeljenja klijenata na ovakve ili onakve

EOD na ovu temu, do neke nove problematike.

Nekada davno dok su dionosauri bili zivi... pogledaj sada HT temu pa ces vidjeti da ne daju vise iste modeme. I nije to nikakva diskriminacija niti ti placas nesto puno vise u odnosu na drugu uslugu. To su samo tvoji prohtjevi da hoces ovo ili ono, nigdje ti nisu rekli da ces dobiti najbolji ruter, niti da ces dobiti bolji ako ti crkne tvoj niti da ces dobiti losiji, samo pise da ces dobiti ruteru koji radi.

I danas je izgleda popoularno govoriti da je ovo i ono smece. Imao sam tocno taj ruter koji su tebi dali, dok sam bio na H1 i radio je bez ikakvih problema, ima sve opcije kao i ostali ruteri od ostalih ISP-ova i ne vidim po cemu bi bio smece. Ako ti nije dovoljno sto ima 4 LAN porta ili sto nema 1 Gbit wlan to nije problem ISP-a. Glavno je da je modem ispravan i da nije uzrok losoj vezi.