Citiraj:
Autor sandokan111
Hoces rec da pri grmljavini ne moze router otic? Ako moze, totalno je razlika nebitna... Mozda si ti bas taj 1 od 100000 sreckovic kojem je pri obicnoj grmljavini otiso router...
|
A možda sam u mom poslu morao naučiti razliku između random grmljavine koja se događa svako malo, i grmljavinskog nevremena koje se događa 2-3x u toku cijelog ljeta, pa ti pokušavam to objasnit između ostalog....
Btw, kako već rekoh, ruter i sve ostalo vezano za računalo je spojeno na kvalitetnu prenaponsku zaštitu, i probilo je kroz telefonski kabel. Splitter i telefon su ostali netaknuti. Znamo svi da je inače ruter najslabija karika u toj priči i da nema ama baš nikakve zaštite od takvih situacija.
Citiraj:
Autor sandokan111
I dalje mi nije jasno sto ti je tu diskriminatorno. Dobijas "minimum" opreme da zadovolji ono sto ti treba. Zte omogucava sve sto su ti oni obecali. Da si na vdslu, to ti ZTE ne bi mogao omogucit pa ti daju sljedece bolje. Ako te ovo diskriminira, onda te valjda jedno 50 stvari dnevno u zivotu diskriminira.
|
Ne, nisam na vdslu niti su trio korisnici na vdslu, dakle nisi pročitao gore što sam napisao.
Sad budi dobar pa pročitaj reply madboyu dolje, pa vidi u čemu je point.
Citiraj:
Autor MadBoY
Jos uvijek mi nije jasno to "kukanje" o tome koji ste router dobili od operatera. Ako vam je toliko bitno da ima milijun opcija, lijepo kupite dodatni router i rjesen problem. Ovaj od ISP-a samo sluzi da se spoji na net a ovaj vas za podesavanje kako vas je volja. Ocekivati da ce vam ISP dati skuplji ili bolji uredjaj samo zato jer vi to zelite je malo nerealno. Nije to nikakva diskriminacija ili nepostenje.
|
Ne kužiš poantu ili nisi pročitao sve?
Gle, ako sam ja h1 trio bit korisnik, a ti h1 trio korisnik, znači koristimo ISTU uslugu, s tim da JA plaćam VIŠE, tj skuplje, a ti dobiješ odličan komad opreme za ISTU uslugu, a ja zadnje smeće, to tebi ne zvuči diskriminatorno?
Zanimljivo.
I ne da mi se više na tu temu, jer se svelo na površno čitanje i isto takvo odgovaranje na post, a i bespotrebno je dalje rastezati raspravu, jer očito da pojedinci ne kuže o čemu je riječ.
Dat ću vam zadnji hint - tscum - nekad davno kad je išao siemens 555, išao je svima, nebitno jel poslovni korisnik, privatni, veliki, mali, za žica only usere je išla kasda svima, kasnije dlinkovi, pa zyxeli, pa 780ke, pa 782i, pa 763ke siemensi, itd., uglavnom, poanta je da su SVI dobivali ISTI ruter, tj onaj koji je tad bio u ponudi, bez dijeljenja klijenata na ovakve ili onakve
EOD na ovu temu, do neke nove problematike.