Guls - naravno da ima dodataka, a i šećera, pogotovo ako je sa okusom. Ali whey sam po sebi nije kemija, kao što to nije niti npr. sir. On je prehrambeni proizvod, nije izmišljen ili dobiven kemijom. On postoji sam po sebi kao hrana u prirodi dobiven iz sirutke.
Mlijeko ima dodatke, kruh ima dodatke.. zapravo sve što kupiš u dućanu ima dodatke. Zato i govorim, ako se netko isključivo hrani iz svog nešpricanog vrta, njemu dajem svu slobodu da kenja po wheyu. Imam jednog prijatelja koji umjesto wheya udara konoplju i nemam ništa protiv toga. Ali kada netko šamara po salamama, sirevima, namazima, slatkišima, sokovima i sl. po dućanima, što se tu ima govoriti o wheyu? Ista stvar kao da sad netko napiše tvrdi kupovni sir je kemija. Pa vjerojatno i je u nekom okviru normale, ali you get the point.
Nisam tu da pametujem niti mi je to u cilju, samo pokušavam pomoći i objasniti ono što se objasniti da. To što ti guls kažeš, svakako stoji. Nitko to ni ne garantira. No sigurno je zdraviji od 90% stvari koje možeš kupiti danas u dućanu, to ti mogu reći
Tko ti može garantirati da ne koriste umjetna pomagala kako bi jaje ili rajčica bila što veća na kraju? Zašto jaje od babe ima totalno drugu boju i okus nego jaje iz marketa? I rajčica isto? Idemo sada daleko u OT, ali siguran sam da shvaćaš što želim reći, i sa te strane si 100% u pravu.