Citiraj:
Autor blava
Ma nije to bas tako organizam kao zadnju stanicu poseže za razgradnjom mišića tj.katabolizmom i poslije treninga proteinska sinteza je uvećana idućih 48 sati ( actual science ) tako da neće nista biti ako ne popijes whey pwm,kako natjecatelji BB par tjedana ne konzumiraju whey jer je inzulinogen i izbacuje ih iz ketoze.
Uglavnom dobro je popiti whey pwm,brzi izvor proteina,ali ako se ne pije i umjesto njega jede neće biti razlike.
|
Meni je nekako u glavi da je misic prvi na listi cekanja za razgradnju a da tijelo cuva masnoce kao zadnju stvar koju ce potrositi (jer je to u biti pohranjena "energija"). Zato pocinje razgradjivati misic i pretvarati ga u jednostavnije spojeve, kako bi dobilo od njega secer-ugljikohidrat-energiju. Al mozda sam u krivu.
EDIT: zato bi kroz cijeli dan trebalo odrzavati zdravu kolicinu proteina masti i UH kroz 6-8 obroka na dan. Ja sam trosio dosta tog posnog sira, jaja, pilecih prsa, rize... za dorucak redovno jeo zobene s jogurtom, na poslu sam glabao pureca prsa sunku i bademe ili tako neke masnoce. vecera je bila piletina i povrce. Srecom, ionak nemam naviku jest kruh skoro s nicim osim rostilj i pasteta, tak da sam tu u plusu, skupa sa jako brzim metabolizmom. Nazalost, bilo je dosta dosadno stalno tako jest jer nisam imao love za razne losose i pi*darije, al eto, sve za visi cilj. Sad moram krenut ponovo, malo sam se osusio, imam 81 kg na 193 cm, bojim se da me vjetar ne odnese.