View Single Post
Staro 29.06.2014., 10:49   #1032
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ima netko iskustava s otključavanjem mobača iz teletine, kolko Gregoru treba da generira te kodove?
Prije desetak dana odnio u centar gdje su oba kupljena presliku računa, i garantnog lista da se vidi IMEI, pored toga napravili su si i presliku osobne. Za oba moba nema nikakve ugovorne obaveze. Par dana nakon toga zove ženska i ona bi kao neki mail da mi ne diktira kodove napamet Dam joj mail i pitam za koji je to mob. A ona u čudu: "kako za koji?" Pa reko, zatražio otključavanje za 2 mobitela odjednom. Ova zbunj, zbunj, kao imam samo za jedan, ovaj drugi valjda netko drugi odrađuje i ne zna više ništa o tome
Dolazi mail sat vremena nakon toga s čak 4 koda za otključavanje, otključao se i s prvim. 5 minuta nakon dolazi i drugi mail s istim subjectom (rukom prepisivano jer se vidi tipfeler): "...nastavno prethodnom mailu...bla...truć... izvještavamo da su kodovi koje te dobili za taj i taj uređaj"
Pa jbt, pogubili su negdje putem podatke za 1 mob. Bio jučer u centru otkazati im jednu pretplatu i pitam za taj mobač i veli ženska da je sve ok da će doći kad tad
c-shadow je offline   Reply With Quote