View Single Post
Staro 29.06.2014., 07:47   #5615
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005

sto je dr. jackson otisao onako odjednom i sad se vratio.
malo sam po netu citao i ispada da je lik otiso jer je imao neke druge arrangemente koji su mu propali i onda se samo vratio sto mi je ok, al ne kuzim da su onog novog tipa onako "razradili" i ful mi je sjeo i onda ga samo ovako odfakofali bezveze. ful steta

-->
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Eee, da. Prošle godine sam tražio preporuku za Babylon ili Stargate. Na kraju sam kompletan Babylon pogledao, a na Stargate zaboravio.

Obe imaju samo po jednu sezonu, mogao bi to gledati. Bojim se Stargate-ovih 350+ epizoda. Ko Santa Barbara su.
evo ja uprav sinoc poceo prvu epku 7. sezone SG-1 :-).
prva sezona mi je bila nekako "losa" obzirom na sve sto ljudi pricaju da je serija odlicna ovo ono, ocjena i itd. i natjero sam se gledat dalje i onda kako ide dalje postaje sve bolje i bolje. stvarno mi je serija odlicna sad. zabavna itd. i mogu ti rec da smo relativno brzo to pogledali ja i draga. po 1-2 epke na dan.
malo mi je cudno bilo:

sto je dr. jackson otisao onako odjednom i sad se vratio.
malo sam po netu citao i ispada da je lik otiso jer je imao neke druge arrangemente koji su mu propali i onda se samo vratio sto mi je ok, al ne kuzim da su onog novog tipa onako "razradili" i ful mi je sjeo i onda ga samo ovako odfakofali bezveze. ful steta

geronimo_2 je offline   Reply With Quote