View Single Post
Staro 28.06.2014., 19:55   #26
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor domis Pregled postova
i u tih 15 god si dozivio apsolutno svaku mogucu situaciju?
Normalno da ne, ali s racunalima su stvari jako jednostavne. Ili je 0 ili je 1. Kod njega je uvijek 2 ili 1.5 izgleda. Mogao bi razumjet jednom, ali non stop, to je nemoguce. Pogotovo kad uzmes zasto se stvari dogadjaju. Nikoga, osim nekog njemu bliskog nije briga da njega zajebaje, a to smo iskljucili jer "jedino on ima pristup kompu".
Citiraj:
S obzirom da sam mijenjao kompove komplet, on bi me valjda locirao po ip adresi, kad bih nesto napisao na usenetu
Ne moze vidjet njegovu ip adresu na usenetu jer vecina skriva x-trace (evo gledao sam sad newse od prije, ipak ne skriva, cak ni nntp posting host), ali ajde recimo da nije, njegov ip se mijenja, pogotovo jer je ovo "10 godina vec" kad smo svi bili na dynamic ip od 24 sata. Znaci ovaj bi morao camit i cekat da on posta i onda u 24 sata nac rupu u sistemu na kompu i instalirat rootkit Ovo je samo po sebi takav sci fi da je smjesno. Ako mislis da nije, evo ja ti dam svoj ip, nemam firewalla ni antivirus, a ip mi se mjenja svako 10ak dana, dam ti mjesec da me "shakiras". To vrijedi za bilokog tu... Previse filmova ljudi gledaju.
Nadalje
Citiraj:
to je neki rootkit koji niti jedan anti rootkit ne moze pronac
Opet, sanse za ovo su takav sci fi. Znaci, ako ga niti jedan "anti rootkit" ne nalazi, to znaci da se sigovi vjerojatno ne nalaze u bazi. Sanse za ovo su jedino ako je lik sam svoj rootkit napravio (yea right), ili je promjenio neke stvari u vec postojecem (moguce, ali da ce netko to ic radit da bi nekog zajebavao su sanse kao da ti odlucis kopat tunel kroz podrum svoje kuce lopatom da imas jos jedan izlaz odmah do trenutnih izlaznih vrata.
Nadalje.
On radi instalacije novih windowsa, formatirava diskove, mijenja kompove, ali "rootkit" i dalje ostaje ili ga lik pronalazi. Ne samo to, taj rootkit je tako pametan da mu ne daje ni opcije da pokrece random programe jeli (gmer se snima uvijek s random imenom).

Ne moram ti objasnjavat, da je ovo takav sci fi takodjer, da bi kreator ovakvog rootkita toliko para mogao natuc na crnom trzistu da je to strasno (pogledaj koliko je kreator zeusa natuko). I sad bi se netko tako talentiran nasao zajebavat jednog korisnika (nastranu sta takav rootkit ne postoji) i mjenjat mu titlove na filmu DOK ON GLEDA I OTISO JE U WC.

Daj molim te.
Znaci, ili troll, ili multiple disorder pa sam sebi radi ove stvari a tog nije svjestan, ili alzheimer pa zaboravlja stvari. Haker sigurno nije.

Zadnje izmijenjeno od: sandokan111. 28.06.2014. u 20:31.
sandokan111 je offline   Reply With Quote