Citiraj:
Autor blava
Ne znam,meni osobno ne niti 90 % fitness/bodybuilding nacije.
Volim kad se govori da je whey prerađena hrana i da iritira izričito whey,a ne laktoza,mliječni šećer,većina novijih whey-eva je smanjene laktoze i cak ima lactose free tako da je glupo reći whey iritira..
Problem je plaćati hranu i dnevno pojesti 200 gr proteina ako zelis neke ciljeve,treba kao iz hrane unijeti 200 gr proteina ( ako racunas odrezak piletine ima cca 23 gr proteina,govedina 20,tuna 25 gr ) pa racunaj koliko su to troskovi,a whey ima po skali najvecu biolosku iskoristivost u ljudskom tijelu,najeftiniji izvor proteina i po mjerici nudi cca 20 gr proteina.
Sad jel lakse popiti 20gr proteina ili pojesti 5x piletina ili tako nesto.
Uglavnom ne promoviram whey,svatko zna svoje,ja cu biti jedan od tih koji roka preradenu hranu,samo je glupo cuti ljude koji su medijski informirani da je whey kemija kao i da je kreatin steroid ( cak se vodi kao obican suplement prehrani ).
|
Ma gle sve 5, ja čak ni nisam "whey hater", jedno vrijeme sam probao nisam uočio ništa, nit' me je iritiralo nit' mi je neš pomoglo nabit masu, zapravo su mi zobene dale bolji efekt...možda sam doduše imao neko sranje od whey-a.
No neki od vas pišu malterne da je whey zdraviji od svježeg voća, povrća i hrane općenito...ali gle to su već pizdarije...
@Thoroughbred B - i ja čikam, nismo normalni, da stvar bude gora primarni sport mi je košarka, uredno zapalim nakon tekme, hakla i sl...
@Ladytron25 - ja na tebi nebi nish mjenjal