Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 28.06.2014., 16:02   #980
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Tvoja je krivnja, dobro prouči uvjete korištenja kod svih operatera, oni ne odgovaraju za opremu koja se pokvari tijekom prenaponskog udara pošto si ti to mogao i trebao spriječiti tako da iskopčaš router dok traje grmljavina ili ga uštekaš u prenaponsku zaštitu.
Ruter je uredno uštekan u utičnicu sa prenaponskom zaštitom, koja košta 300kn
Krepao je zbog udara kroz telefonski kabel, koji ne može ići kroz istu zaštitu jer onda net ne radi kako treba

Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Samo im daj taj report, pa će ti oni ispostavit račun za novi router.
Nikad se kvar routera ne prijavljuje kao posljedica grmljavine, iako operater zna da routeri najčešće crkavaju radi toga i iako ih uredno zamjene novim - to je njihova dobra volja, a ne obveza.
Oprema je njihova i dužni su po ugovoru osigurati u roku 48h nesmetano korištenje usluga koje im plaćam bez obzira što se dogodilo sa opremom
Upravo zbog te politike imaju tu debilnu odluku da korisnik ne može dobiti svoj username i passw za spajanje na net i korištenje vlastitog rutera, koji je eto u mom slučaju jedno 10x bolji od ovog zte smeća, nego eto, oni isporučuju drugi ruter.

@sandokan - prouči razliku između obične grmljavine i grmljavinskog nevremena i upozorenja meteorologa za ovo drugo, tako da ti izjava da 'tog ima svako par dana' niti malo ne stoji....
I da, ostajem pri tome da je diskriminacija dijeljenje korisnika na vrijedne i manje vrijedne što se modela rutera tiče, pogotovo obzirom na plaćanu cijenu mjesečne naknade, a kako god ti to nazvao, za mene je diskriminacija. Objasnio sam već zašto, a ti pozorno pročitaj postove iznad.