Citiraj:
Autor vinja
Koliko vidim na preporukama se nitko ne obazire na pitanja oko kineza.... Mozda ekipa s ove teme moze pomoci - ima li koji kinez da jasno gazi Moto G,od onih koji se daju kupiti kod nas (wowshop,hangar i sl.). Gledao sam onaj THL 4400, i neke jos,al. Cini mi se da osim dualsim (koji mi ne treba) i SD utora (takodjer ne treba) nisu puno bolji,al sto ja znam
I,ima li neki bolji od T5S za tu cijenu (900kn). Iskljucivo gledam domace trgovce zbog jednostavnosti garancije,i ociti gledam uzet 2 moba. Mislio sam 2 moto g al ovi kinezi i vasa iskustva me sad ljuljaju
|
Imam Moto G pa ti mogu reći sljedeće. Ako uzimaš kod nas dosta je skup(1600 kn za 8gb model je tak-tak, 16gb model 1999kn). Ako ga uzimaš vani uzmi na mobicityu tamo je nešto jeftiniji(16gb model je tamo 1550 sa svim davanjima i dostavom). Što se tiče komparacije s kinezima, ovisi u čemu želiš da glatko gaze Moto G. Softverska strana Moto G je miljama ispred kineza, ali naravno dijelovi hardvera nisu toliko. Recimo kamera je crap, što se već da naći bolje kod nekih kineza(Coolpad je sigurno bolji, Jiayu je isto bolji). Također iako je baterija super recimo Jiayu G4C/G4S sa 3000mah očito ima bolji vijek trajanja baterije. Moraš odlučiti što ti je najbitnije. Ako je zahtjev da sve radi brzo i bez puno trzanja uz minimalno prčkanja po mobitelu onda ti je Moto najbolji izbor, no ako koristiš kameru i želiš malo više juicea iz mobitela kinezi su legit opcija. Ali u tom slučaju ne bi nikako preporučio domaće shopove jer je razlika u cijeni prevelika čak i za tu garanciju koju ti daju.