krenio sam ovaj od utorka u teretanu, imam 88 kila i 185cm, otprilike je sve dobro raspoređeno, možda je guzica malo veća.. cilj mi je malo se izdefinirat, jer se iance ne bavim sportom pa sam sav "mlohav", a ne se napumpat ko neki body builder.. planiram ic 3 dana tjedno u teretanu, mozda i vise ako je potrebno, malo popravit prehranu.. sad mene zanima sta tocno da radim u tretani.. u utorak sam sa prijateljom radio bicepse i tricepse, eo danas tek osjetim da prolazi upala xD, u cetvrtak sam radio noge, prije svakog treninga za zagrijavanje trcanje na traci oko 1 km za zagrijavanje.. dali da idem tako svaki drugi dan drugi dio tijela, danas cu radit trbusne, i liđa ili sta ja znam.. dali da idem tako svaki dan drugi dio tijela ili da idem svaki dan sve dijelove? cito sam da je u roku pola sata nakon vjezbanja dobro unjet proteine u sebe, mada me nekak ne privlace ti proteinski napici.. i dali se piju ti proteinski napici samo ako zelim povecat masu ko bodi bilderi ili kada kao u mom slucaju zelim samo malo izdefinirat tijelo?