Danas sam surfajući naletio na članak gdje se nekom zaraženom liku sugerira combofix. Skinuo sam taj alat i odvrtio, ali mislim da nije niš obrisao već samo dao log fajl. U tom fajlu piše da mi je napravljen Panther folder u windozama. Guglajući sam saznao da je to trojan. Potražio sam čime ga se mogu riješiti, i skinuo adaware, superantispyware, i spybot search and destroy, ali osim tracking cookie-a nisu našli nikakav Panther. Pa sam skinuo neki microsoftov alat koji valjda vrijedi samo 10 dana i prvo mi nije dao da ga pokrenem, pa sam ga skinuo ponovo, i cekao sat ipo vremena da ne bi nasao nista. Takodjer sam primjetio da moj usb stick od 8gb ima 7.5gb, ali nakon formata ima 7.3 a ne 7.5 slobodno. Imam neki linux mint cd, pa sam pokrenuo live linux i s njega formatirao disk, da bi zatim pokusao isto sa usb stickom, ali mi nes nije dalo...i jos, kad sam pokusao izvaditi taj live cd iz drajva, pritiskom na dugme na przilici, nije mi dalo da ga izvadim, kao da se przi nesto na njega...