Citiraj:
Autor jopis
A ono, fala Bogu pa nije objavljeno grmljavinsko nevrijeme u ovom kraju
|
Pa grmljavine ima svako par dana, nije to sad neka pojava tako rijetka da se ljudi ne bi mogli strpit tih par dana i prijavljivat skurene routere da dobiju fritza...
A ako mislis da nisu na to spremni, pa nekidan sam kupio raid tablete 30 kom, i kuci nasao unutra 2 slipa od 3 komada umjesto 10. Znaci ekipa ide po ducanu i uzima te tabletice iz kutija da ne bi platila... Na kraj pameti mi to nije bilo. A pak kosta 20kn. Nit ce preprodat, nit imat zarade jer se valjda koristi 3 mjeseca u godini.
Citiraj:
I to nije nikakva politika, to je as i said before, diskriminacija. Znači bit bezobrazan i naporan - dobit ćeš fritza, šutiš, dobiješ china shit.
|
Ja i dalje ne vidim nikakvu diskriminaciju. Politika firme je jedno, ako nekome popuste jer vide da je pomahnitao, u duhu dobre poslovne politike, opet nema problema. Ako ti mislis da kad bi svi poceli tako galamit da bi svi fritzeve dobijali, e onda se grdno varas.
Citiraj:
Ti živiš u splitu, di je btw centrala h1 telekoma, a ja u jasenovcu,
|
Da, moguce da je do toga, ali eto, s tcomom sam naviko na brze intervencije pa mi je to nekako doslo "normalno".