Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 28.06.2014., 02:43   #977
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor sandokan111 Pregled postova
Pa kako oni mogu znat da li si ti to namjerno ili ne... Znaci nemoguce je, zato se mora ustanovit nekakva politika tko dobija sto.
A ono, fala Bogu pa nije objavljeno grmljavinsko nevrijeme u ovom kraju. Ak im šta znači, dam i report iz meteo postaje, nije da sam ga jednom vadio za stranke za imovinske štete
I to nije nikakva politika, to je as i said before, diskriminacija. Znači bit bezobrazan i naporan - dobit ćeš fritza, šutiš, dobiješ china shit.

Citiraj:
A nije, ima tu ljudi sto su dobili fritza na trio bit. Ja sam bio uvjeren da fritza daju samo za vdsl, ali koliko sam skuzio daju 7330 i nekim trio bitovima, zasto i kako, nepoznato. Vjerojatno sreca ko i ostale stvari u zivotu.
Pričao sam s dotičnim serviserom, praksa je kak sam gore rekao, trio - fritz, trio bit - zte shitovi. Iznimke su moguće ali nisu poželjne niti česte.

Citiraj:
A neznam, ja da moram 3 dana cekat bi ispalio sve zivo. Evo znaci 2 intervencije dosad, cekanje do pocetka smjene sutra nakon prijave kvara... Isto tako mi je i na tcomu bilo, s tim da je tamo bilo valjda 20 intervencija, dolazili su petkom i svetkom sutra nakon prijave...
Ti živiš u splitu, di je btw centrala h1 telekoma, a ja u jasenovcu, 90ak km od Zg, 500 od St, i još uz to kad mi je lik danas rekao koliki mu je teren bio samo danas, bio sam happy što je uopće došao do mene - iz zg je, a intervenciju je imao, pazi, u kutini, požegi, slavonskom brodu, pa onda kod mene... Ono, krug je radio iz zg i nazad od 400km za 4 popravka/zamjene rutera....