Citiraj:
Autor wnbeeeE
ja vas ne kuzim. Ja sam zvao retention odjel, riješio. Cura zvala retention odjel, riješila.
Stari zvao retention odjel, riješio. Sestra zvala retention odjel, riješila. Sve iz prvog pokušaja.
Ili vi nešto svi krivo radite i ne čitate što pišemo, ili smo mi stvarno velike sreće.
|
Lako je kad već imaš nešto kod njih. Ja otvarao novu pretplatu.
Pustimo sad kašnjenje od tjedan dana, kad sam saznao za broj, riješilo se u jedan dan: jučer ujutro nazvao, objasnio ženskoj koja me opcija zanima (po defaultu nude 135 kn), rekla može. Odite otvorite novu pretplatu i javite mi se nakon toga. To sam napravio jučer oko 15 i zvao je natrag, nažalost radila je do 15h. Danas ujutro zvao ponovno i dobio nekog bezobraznog debila s nastupom "što bi ti htio?" kojem sam skoro slušalicu spustio. Uglavnom, kad smo utvrdili koja je to ženska - debil tvrdi da to nije dosta jer ih ima puno s tim imenom. Ostavio joj kao poruku i evo maloprije se javila i izdiktirala mi one nebuloze što sam prenio. Nakon kretena u tcentrima već mi je ozbiljno bilo pun k... i malo falilo da ih odjebem s tom tarifom, kako god povoljna bila.
Mislim da bi trebalo neki hodogram razraditi ovdje za nove i postojeće korisnike.
Evo, za nove pretplate, iz mojeg iskustva:
1. otvoriti "čistu" PZSL, bez ugovorne obaveze i bilo kakvih dodataka - 165 kn
2. nazvati službu za istraživanje ruda i gubljenje vremena, reći da želiš PZSL + 50% na tarifu + 100% na flat, uvjeti sa str. 87 (provjeriti da li je još na toj stranici)... pričekati 5 minuta dok se djelatnik ne konzultira s nekom tajnom osobom, valjda šefom i dalje pričekati da ti potvrde da šalju ugovor.
U startu sam imao namjeru prenositi pretplatu iz T2, ali sam odustao od toga, taj bi postupak kakve sam ja sreće vjerojatno trajao tamo negdje do 20.07. :-)