View Single Post
Staro 26.06.2014., 21:30   #11
[Psyho]Cox
Premium
Moj komp

[Psyho]Cox's Avatar

Datum registracije: May 2006
ARZ ENC ima mogućnost plaćanja valjda jednako kao i HAC-ov ENC. To uključuje autoceste (s izuzetkom Istre i Zagreb prema Mariboru) i Krčki most. Moguće i još neke stvari samo kako ne vozim svugdje, ne bih znao precizno reći.

Inače uplate vršim internet bankarstvom, ali mi smeta kad se recimo odlučim na put u zadnji tren pa mi lova ne stigne sjest na račun (treba im cca. 1 radni dan da provedu uplatu).

Neki dan sam prvi put uplaćivao onim bonovima i iako su rekli da bi uplata trebala odmah biti vidljiva (dobio sam povratni SMS s novim stanjem računa), kad sam prolazio rampu kojih 15ak minuta poslije uplata ipak nije bila vidljiva tako da ne znam koliko stvarno treba da se navedena uplata registrira u slučaju uplate bonom.

HAC ima prednost da valjda na svakoj naplatnoj postaji na A1/A3,... možeš stati i uplatiti gotovinu diretno na ENC i to je odmah vidljivo, dok je kod ARZ-a to valjda moguće samo u Lučkom i na dionici Autoceste Rijeka - Zagreb.

Cijene su, kako je već ekipa rekla, 21.74% manje od plaćanja gotovinom/karticom. Nekad je bilo 10% jeftinije ali je prije godinu-dvije podignuta cijena za plaćanje bez ENC-a dok je na ENC-u ostala stara cijena pa ispada da je sad popust i veći nego li je bio.

Acer TimelineX 5830G
[Psyho]Cox je offline   Reply With Quote