View Single Post
Staro 26.06.2014., 14:41   #13
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
u samom pocetku sam slikao sa foticem, ono, kao korake. serafe sam nekako odvajao, najcesce u vise razlicitih posudica.

pa sam par puta znao uzeti list-dva A4 papira i selotejp, pa svaki seraf pozicioniram na papir otprilike gdje mu je mjesto na laptopu i zakeljim.

sada sam puno vise laptopa raskopao i imam kutiju (imam vise njih, ali jednu koristim) za sitne serafice, onu sa pretincima. i fino imam na jednoj strani kutije nekih 8 pretinaca, kako rastavljam po redu tako stavljam u odredeni pretinac taj dio serafa. predem na tipkovnicu - svi u jedan pretinac. ekran - u sljedeci itd itd. kod vracanja nazad krenem od najviseg pretinca i samo unatrag stavljam serafe, do sada tom metodom nije ostao niti jedan viska .

Burko je offline   Reply With Quote