Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 26.06.2014., 12:11   #969
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Ne daju jer su im iste sifre za IMS ako me sjecanje sluzi. A IMS isto ostali operateri ne daju, vec se do njih dolazi drugim putevima (pogledaj one t-com topice s routerima). Stvarno glupo da, ali je tako kako je.

Jesi ti sam probao fino prikljucit drugi router i zvat szk da ti ne radi net i pravit se glup, pa neka oni maknu taj mac address filter na acsu, mozda ucita podatke (iako ako nije router koji imaju konfiguriran neznam hoce radit).
Jos me i cudi da su ti rekli 2-3 dana da netko dodje. Imao sam 2 intervencije do sada. STB je nesto zezao, zvao tehnicku popodne, sutra ujutro dosao lik s novim stb-om i ostavio i upravljac. Nekidan isto nesto zezalo (nedjelja ponoc), nije se htio syncat na max router, mislio netko nesto dirao u centrali, zvao tehnicku, reko prijavio kvar doc ce netko, ujutro u 10 bio kod mene lik... Mozda jer sam ST, neznam, ali bili su stvarno promptni, stovise, tcom promptni!
Citiraj:
Autor santos Pregled postova
ja bi ih tuzio i vjerojatno dobio na sudu ako u ugovoru ne stoji nista vezano po tom pitanju.
Mislim da ni amis ni bnet ne daju podatke?
sandokan111 je offline