Koja je ovo banda, pa to nisu istine.
Jučer nevrijeme, grmljavina cijelo popodne teška, i kad je pukao grom kraj kuće, normalno, izgorio mi je ruter, sijevnilo je plavo iz njega metar u visinu.
Zovem szk, prijavljujem kvar, kaže lik, doći će neko za koji dan -.-
Zovem frenda koji je ugovorni serviser za sve telekome za ovaj kraj, kaže uzmi stari tcomov ruter i ukucaj username i passw i spoji se, isti je annex. Naravno, nemam username i pass. Opet zovem szk, lik me ladno otkanta jer kao ne smije mi dati MOJ username i pass, zbog zloupotrebe.
Šaljem pisani prigovor i zahtjev za izdavanje, budući da te dvije stavke ne postoje na ugovoru s njima kao kod npr tcoma, što mi je sasvim logična stvar, budući da sam ja taj koji plaća tu uslugu, da bih kroz pol sata od slanja prigovora e-mailom, dobio poziv od nekakvog kvazinadzornika, koji je vidio prigovor, preslušao moj prvotni razgovor s agentom szk, i rekao da je njihova politika poslovanja takva da ja kao korisnik nemam pravo na svoje korisničke podatke jer ću se onda moći spojiti sa bilo kojim ruterom na net -.-
Pa reko, to mi i je cilj, jer vi nećete poslati drugi ruter dva-tri dana, i što onda?
Zbog čega plaćam uslugu ako me vi onemogućavate u korištenju iste? Onda je počeo prodavat priče o mac adresi rutera i da može biti samo jedan ruter 'ovlašten' za moj username, pa da korisničke podatke može samo ruter povući s neta, da on to ne vidi nigdje, pa da je to radi moje sigurnosti da ne može nitko to zloupotrebljavati, pa da je to radi njihovog sprečavanja zloupotrebe tj da se ne mogu spojiti s neke druge adrese/broja (wtf, kao da ne vidi da se spajam sa vlastitog telefonskog priključka ili ne -.-), itd.
Nalaprdao je hrpetinu nebitnih stvari, koje sam znao i sam odavno prije, samo kako bi pokušao prodati priču da je činjenica da mi NEĆE dati MOJE korisničke podatke radi moje vlastite sigurnosti....
Nakon što sam mu napomenuo da na metronetu na poslu i na tcomu kod staraca uredno imam korisničke podatke navedene na ugovoru i dostupne od strane szk kad god me volja, prestao je drobit i rekao ne možete to dobit kod nas, mi tako ne radimo, bok, i poklopio.
Kretenska politika poslovanja -.-