Citiraj:
Autor simba
Danas bi jamstveni rok trebao biti jedan od ključnih faktora, ako ne i ključni. Prije 4 godine istraživao sam koji tv kupiti i pala je Panasonic p42x20 plaćena 4300 kn. Slika odlična, ali tv je izdržao nepune 4 godine. Puno premalo za takav renome. Krepala je sn ploča. Popravak nesiplativ, a 10-ak neispravih na koje sam naišao u nadi da ću pronaći taj dio je imalo isti kvar. Nije slučajno. Danas kad tv krepa popravak je uglavnom neisplativ. Sad sam kupio Grundig 50vle932 za 3950 kn na akciji, slika ni blizu Panasonic plazmi, ali 5 godina sam miran. Da je u vrijeme kad sam kupovao tv netko drugi davao 5 godina jamstva uzeo bi ih u obzir...
|
Osobno radije kupujem tv svake 4 godine i da imam odličnu sliku na njemu nego da ga kupujem svake 10 godine i da nisam zadovoljan sa slikom. Sad mi prolazi 5 godina panasonic plazme i slika je fenomenalna i dalje. Ak se pokvari nije bed,kupuje se nova bez obzira na garanciju. Plazme su i tako puno jeftinije od ovih razvikanih smart lcd, led tv-a sa očajnom slikom u odnosu na plazme.