Bla, bla, bla, ... to je sve što mogu reći za komentare za 1.600 kn. U mojoj instituciji imamo za 1.600 kn trenutno samo u upravi 5 "djece" po terenu ni ne znam koliko. Znate koliko nam ih treba ? Ni jedan, ali dijeca imaju priliku vidjeti kako se radi, mi proberemo u stvarnim uvjetima ono što valja. Oni imaju posao! Primaju 1.600 kn, što je jakoooooooo puno u odnosu na ništa ! Mislim ja jesam diplomirao na PMFu pa bi mi matematika trebala biti jača strana ali ovo je elementarna matka 1600 > 0 ... to svi znate.
Nama ti ljudi NE trebaju trenutno, ali ovako smo im dali priliku da uče i vide kakav je život, a ako je netko baš super i grize naći čemo mu neko mjesto.
Mislim komentari 1600 je ništa, neću raditi za zdjelu riže, ... nije svima vama još ni tolko loše. Mislim i ja sam nekad radio za 2.000, 3.500 prije dve godine dogurao do nekih 7.000 ...
Ljudi pišu tu stvari ko da su u ovom sazivu vlade, 6 ministara i polovici pomoćnika je to PRVO radno mjesto! Pa ako je i vama cilj prvo mjesto pa ministar učlanite se u neku stranku, onda vam ne treba ni škola ... ljudi budite realni.