View Single Post
Staro 25.06.2014., 15:14   #1
Deamon101
Premium
Moj komp

Deamon101's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
"Tehnika pamćenja" vijaka kod laptopa

Pozdrav ljudi

Evo da se pohvalim ili pogrdim radio sam prebacivanje određenih djelova laptopa u drugi laptop(noga od monitora, dio gdje je zvučnik sa tipkom za paljenje, mouse touch dio gdje je i fingerprint senzor). Svi vijci su vani od prije bili jer mu je pukla od monitora ona jedna noga pa sam gledao kak da to sredim.

Uglavnom broj vijaka na kraju nije isti, a bogme mislim i da ih je određen postotak sa krivom dužinom ušarafljen , kao posljedica toga imam na jednom mjestu ili dva onak da se plastika nije u milimetar pogodila...ništa strašno al eto bitno da sve komponente rade.

Pitanje je kako vi pamtite gdje koji vijak ide, i dal zapisujete sa strane te podatke...kao na crtežu?Ili samo gledate manual, koji je kod ovog modela uh... Lenovo SL500 (i samo sitnica još nije mi jasno isti su model oba laptopa, ali ipak na par mjesta uočio sam da nisu isti ono wtf, na brojevima sam uočio da je jedan 2008. drugi 2009. proizvedeni. Mogu li postojat neke mini razlike koje sad meni daju 1 milimetar na 2 mjesta odstojanje?Jedna od razlika je što npr. jedan ima onaj fingerprint senzor drugi nema)

Kako ovaj lik to radi respekt https://www.youtube.com/watch?v=kCy9qWnQeRQ

Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 25.06.2014. u 15:25.
Deamon101 je online   Reply With Quote