View Single Post
Staro 24.06.2014., 21:38   #1104
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
@wnbeeeE, blava:

Thanks na savjetima , no ne zelim se bas hranit whey-em i inim hemijama
Razmotrim sto gdje i kako, jer sam na skolovanju u Svedskoj, a posto nista ne kuzim svedski, trebam potrazit kako se sto zove i sto kupim (npr. zobene sam svakodnevno jeo, ovdje jos nisam nasao fine malo mljevene da se rastope...). Problem mi je sto nemam kuhinju u hotelskoj sobi, znaci nemogu kuhat, ispec nesto itd. Posto sam na skolovanju za kontrolu leta, vjezbe su dosta zahtjevne, znaci stres, velika koncentracija itd., pa si nemogu dopustiti da budem gladan, jer tako nemogu funkcionirati.
Kada mi je na akademiji nekakav rucak sa piletinom ili ribom, onda tamo jedem, ako nije, onda tuna salata... Sto se tice mlijeka, nije mi nikakvo bacanje love, jer love imam dovoljno, a radije pijem mlijeko nego nekakve sokove...
Sto se tice vjezbi, posto imam dosta snage, radim sa velikim tezinama, lat masina 70-90kg, triceps ekstenzija 35kg, prsa 60-70kg, bicepsi bucicama od 16-20kg itd...Posto sam u ZG dosta visio po street-workout parkovima, sa snagom sam ok. Masa se povecava zadovoljavajuce, a skembek cu probat skinut prema vasim savjetima, jer sad imam samo Tupaca na trbuhu
Mejzlik je offline   Reply With Quote