View Single Post
Staro 24.06.2014., 19:26   #29
Wuchko
Premium
Moj komp

Wuchko's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
Evo sad nazvao i dobio odgovor da poruku šalju SAMO u slučaju potrošenog podatkovnog prometa i da nisu obavezni poslati poruku upozorenja za potrošene minute nego korisniku omogućiti način da samostalno prati potrošnju, što oni ispunjavaju. Koji smradovi, nevjerojatno! Srećom sam tu SIM karticu imao "sa strane" i aktivirao je samo zbog smart tarife, tako da osim 50ak kn nisam puno izgubio. No, za mene osobno je Gregor završena priča, nikad više teletina u moj mobitel.

Nakon što su me u SZK naživcirali svojim stavom, prijavio sam slučaj HAKOM-u i danas mi je kući stiglo rješenje HAKOM-a u kojem stoji:

-sukladno čl. 27. st. 3. Pravilnika u načinu i uvjetima obavljanja djelatnosti elektroničkih komunikacijskih mreža i usluga operator je obavezan obavijestiti Vas o iskorištenosti ugovorenog iznosa tafifnog paketa, tarifnog modela i tarifne opcije; (što smradovi ne rade)
-ako operator korisnika nije upozorio o iskorištenosti ugovorenog tarifnog paketa, tarifnog modela i tarifne opcije, krajnji korisnik je dužan platiti iznos dugovanja do trenutka kada su se ispunili uvjeti za obavješćivanjem krajnjeg korisnika; (znači smradovi su mi uzeli 50ak kn što nisu smjeli)
-napominjemo kako korisnik prepaid usluga (usluga na bonove) ima ista prava kao i postpaid korisnik (ugovorna obveza);
-nastavno na navedeno imate mogućnost obratiti se operatoru vezano za rješavanje prigovora.

Gregore, ošišat ću te

Zadnje izmijenjeno od: Wuchko. 24.06.2014. u 19:33.
Wuchko je offline   Reply With Quote