Citiraj:
Autor PlayerName
Nemam pojma kolike bi bile ali mogu probat...
No, to su max vrijednosti u jednom trenutku testa, zašto nemam pojma, ali na 920 okretaja i temperature koje realno iznose 56-61-62-63, i većinom se tu zadržavaju na 3,9 GHz meni se ne čine previsoke...
No, ko voli nek izvoli, ko zna gdje ima puno bolje i povoljnije neka podijeli s ekipom...bar sam ja tako napravio... 
|
Realno iznose toliko koliko je pokazalo, a to je 20% više, što je way too much za taj takt proca i kuler te cijene
Citiraj:
Autor danijel_b
|
Simpatični su mi takvi review-i, da se ne izrazim ružnije, gdje je kuleru tog ranga pandan u testu između ostalog noctua u14 -.-
Citiraj:
Autor xulos
I grijalica, i to da na stocku (3.9) ploca daje 1.312 V pod full loadom sto je za njega sauna jer za istu brzinu mu ne treba ni 1.2 V  A jos ga i player drzi na 920 rpmova jer eto uziva u asus suite softwareu xD. Ugl da ga otfrlji do panja skino bi jos 5 c sigurno. Ja u igrama ne vidim preko 60 nikad, s tim da nemam kuciste a u sobi mi je toplije nego vani.
|
Ako mu frlji 1.31 za stock, lud čoek koji to tak drži, pa moj 920 za 4.0 treba 1.28v na ovom offset modu, a kad šibnem fiksno 1.25v, 2600k treba za 4.0 1.2, a oba su nekoliko generacija ispred i 'trebali' bi bit veće grijalice od ovog novog....
Ne znam, kako god, meni su tolike temperature preloše na kuleru tog ranga i na zadnjoj generaciji procesora.