View Single Post
Staro 24.06.2014., 16:02   #1097
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Čovjek je upitao a ja sam mu odgovorio najosnovnije stvari. Quoteaj slobodno ako sam nešto krivo napisao, jer u tom slučaju bi i mene to interesiralo pa da znam.

Voćni musle sadrže sve i svašta, i nemože mi nitko reći i tvrditi da nije puno bolje i zdravije pojesti zobene pahuljice ujutro. A umjesto tog umjetnog šećera i ostalih umjetnih preparata iz musle, radije ubaci bananu u zobene. Mlijeko ponavljam, je nepotrebno. Možeš ga piti, ali bolje nemoj, probava će ti ljepše živjeti uz vodu. Ja osjetim razliku otkad sam ga izbacio, a nisam uopće lactosis intolerant.

Ako on zeli jesti musle ili čokolino umjesto zobenih, neka jede, ja mu nisam nigdje zabranio

Što se tiče količine unosa, mislim da to njemu u početku nije pretjerano bitno i previše je stvari u samom početku pravilne prehrane i pravilnog treninga da bi se još natezao sa kalorijama, a 8h sjedi u školi. Ne kažem da je to nebitna stvar, samo mi se čini kao overkill u startu.

Početnicima je tako i tako lakše napredovati u početku. Jedi umjereno, 5-6x dnevno i prave namirnice u pravo vrijeme. Naravno da je bolje brojati kalorije, to svakako stoji. Ako dečko ima volje i to ukomponirati, tu nema greške

Zadnje izmijenjeno od: wnbeeeE. 24.06.2014. u 16:32.
wnbeeeE je offline   Reply With Quote