Čovjek je upitao a ja sam mu odgovorio najosnovnije stvari. Quoteaj slobodno ako sam nešto krivo napisao, jer u tom slučaju bi i mene to interesiralo pa da znam.
Voćni musle sadrže sve i svašta, i nemože mi nitko reći i tvrditi da nije puno bolje i zdravije pojesti zobene pahuljice ujutro. A umjesto tog umjetnog šećera i ostalih umjetnih preparata iz musle, radije ubaci bananu u zobene. Mlijeko ponavljam, je nepotrebno. Možeš ga piti, ali bolje nemoj, probava će ti ljepše živjeti uz vodu. Ja osjetim razliku otkad sam ga izbacio, a nisam uopće lactosis intolerant.
Ako on zeli jesti musle ili čokolino umjesto zobenih, neka jede, ja mu nisam nigdje zabranio
Što se tiče količine unosa, mislim da to njemu u početku nije pretjerano bitno i previše je stvari u samom početku pravilne prehrane i pravilnog treninga da bi se još natezao sa kalorijama, a 8h sjedi u školi. Ne kažem da je to nebitna stvar, samo mi se čini kao overkill u startu.
Početnicima je tako i tako lakše napredovati u početku. Jedi umjereno, 5-6x dnevno i prave namirnice u pravo vrijeme. Naravno da je bolje brojati kalorije, to svakako stoji. Ako dečko ima volje i to ukomponirati, tu nema greške