View Single Post
Staro 24.06.2014., 13:28   #9290
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Slav3n Pregled postova
Jucer stigo Jiayu G4S slabija verzija ( giga rama, 4 gige roma). Onak na prvu mob je pre pre jeben. Bio je napunjen na 56%, sad je baterija na 4%, 20 sati rada, 4.5h sota, znaci zivo mrcvarenje, wifi i sinkronizacija maila cijelo vrijeme ukljucene, angry birds, yt, muzika, sve moguce. Gps radi bez problema, za nekih pola minute bez wifija i 3ga nade lock. Ekran je odlican, boje daleko zivlje nego na UMI X1 pro. Zvucnik super glasan. Kvaliteta izrade jako dobra, nis ne skripi, lijepo legne u ruku.
E da, ova verzija nema onaj "kromirani" rub ko na slikama na to2c i zbog toga jos bolje izgleda.

Budem napisao review nakon par ciklusa punjenja. Ak koga jos kaj zanima, slobodno pitajte.

Brko, imas neki provjereni led notification manager? Zivcira me kaj ispod 15% blinka crveno, pa bi to smanjio na 5% i stavio malo sporije, blinka ko ludo, jos bum epi napad dobio I jel si mozda dobio kakve kineske aplikacije? Imam neke 3, ne smetaju, ali ih nemrem obrisati :/
Odakle si narucio ?
Ozbiljno razmisljam uzeti G5S da imam kao backup telefon za Lenovo K910 (posto je ovaj dosta velik). To je najmanji dual SIM mob a da ne zakida na specifikacijama.