Nisam probao. Za sad nisam naletio niti na jedan bug ali imam ga tek jedan dan. 4g recimo radi, ne radi kod mnogih sa tim romom. Brzo je sve, blootware je maknut, stranice idu ko divlje i tesko da se moze puno brze.
Kamera radi bolje. Puno jednostavnije i brze sucelje. 4K radi bez greske sa 5min limitom. Focus je brzi i macro slike su sad osjetno bolje. Sa kamerom sam jako zadovoljan generalno. Ima jos uvijek neke stare mane ali ima puno vise dobrih stvari.
Zvucnik sad radi puno glasnije i sad je taman. Na stock ROMu je malo pretih. Baterija mi se cini da je tu negdje ko i na stock.
Isplati se probat. Skoro pa da se dobije novi mob.

http://youtu.be/yIkM7-v1B0A
Jadni G850 ima poprilicnih problema sa 4k videom.
Bench rezultati su bolji u odn. na 4.4.2

Jos uvijek nisam naletio na nist bitnije kaj bi smetalo. Jesam na sitnicu, dve po kojima se kuzi da to ipak port. LG Health je fora. Mislim da cu ovo zadrzat za stalno.
edit;
Bugovi..
Evo prvo. Deinstalacija aplikacija preko postavki ne radi. Potrebno je instalrat neki uninstaller ili odvuc ikonicu u desni gornji kut, app info i uninstall ce se pojavit. Moze se uninstalirat i preko app launchera, 3 tockice gore lijevo. Drugo je dosta tihi zvuk kod poziva al nije pretiho. Trece za MTP mora bit upaljen USB debuging inace ga komp nebu nasao. Druge opcije rade. Dalje, radio uopce ne radi, 0 bodova, mrtav skroz. Cini mi se da ni HDR ne radi, tj. radi ali ne stalno.
Eto vec nove verzije koja bi trebala bit fino popeglana..
Cloudy G3 1.1.
Fixed app info
Fixed bluetooth
Fixed camera HDR
Fixed speaker call issue
Fixed some graphic issue
Fixed language pack download
Added all weather effects
Added all lockscreen effects
Added flashlight widget
Added photo album widget
Added LGBackup shorcut
Added LGVideo shorcut
Added advanced power menu
Updated Google Apps
Updated xdabbeb's Camera (4.1.0)
Instalirano. Sve kaj nije delalo do sad radi, osim radija..