View Single Post
Staro 24.06.2014., 10:09   #3321
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
Ovo boldano je tvrdnja naših neobjektivnih medija i plod našeg mentaliteta što nam je samo išlo na štetu. Papir trpi svašta i to smo na mnogo turnira do sada vidjeli. Valjda su umislili da to stvarno jesu pa su mislili da će protivnici odmah skinut gaće.

Ali dobro, neka mi to mislimo i dalje, a protivnici će nas demantirat.
Ma lako za tvrdnju, imamo mi dobre veznjake, samo nemamo izbornika koji ih zna posložiti. Rakitić je ove sezone kao ofenzivni vezni imao 15 golova i 17 asistenicija. Sva struka govori našem izborniku već mjesecima da je grehota takvog igrača ponovo gurati na poziciju zadnjeg veznog i igrati bez klasičnog defanzivca. Da, znam, Modrić igra defanzivca u RM, ali ima još jednog takvog uz sebe.

Zaista ne znam zašto Kovač nije barem probao s parom zadnjih veznih Vukojević - Modrić ili Brozović - Modrić i Rakitićem ispred njih i Kovačićem koji bi mijenjao Raketu po potrebi. Siguran sam da bi tako puno bolje igrali.

Također, nikako da shavti da Pranjić nema šta tu tražiti. Jučer smo se ponovo raspali nakon što je Vrsaljko izašao, a Pranjić vraćen na beka.

Jest, vezni red nam je precijenjen, ali isto tako nema sumnje da je na SP totalno podbacio i da su morali u sredini puno bolje odigrati. Napadači jučer nisu dobili ni jednu upotrebljivu loptu.